Goed begonnen is half gewonnen. Zeker met de stralende zon en het ideale loopweer van start tot aankomst.

We werden op deze eerste dag vergezeld door drie co-lopers (David, Ludo en Dirk) en drie co-fietsers (Pol, Pieter en Dieter, tevens één van de fotografen van dienst). Aan de zijlijn werden ook duchtig plaatjes geschoten door Koen en Ann. Halverwege de etappe werd perfecte catering voorzien door chauffeur Bram.

Het was een schitterend kader om in te lopen met onder meer het kasteel van Poeke wat te zien is op één van de foto’s.

Na 57,3 kilometers komen we aan in Aarsele waar we met open armen worden ontvangen door gastvrouw Tine van Welcome To My Garden. Samen met de co-lopers (en Pol) aten we vol-au-vent (coronaproof, uiteraard). Na hen uitgezwaaid te hebben was het bedtijd.

Aan iedereen: bedankt voor de steun onderweg. Morgen een nieuwe etappe met drie nieuwe co-lopers: Mike, Stef en Lore. 

#

Comments are closed