… is a successful crew! 

Want dit is een overwinning van een volledige crew die keihard gewerkt heeft!

Het was vandaag DE dag. Het mocht nu echt niet meer misgaan. Ik vertrok om 6 uur ’s ochtends ergens in de bossen van Virton en die leken eindeloos te duren. De energie was wat zoek, maar toen ik na iets meer dan 3 uur onderweg te zijn mijn crew terugzag, kwam de hoop om de finish te halen heel hard naar boven. Op het middaguur pikte mijn vriendin, samen met haar vriendinnen, in en nog iets later ook collega’s Mo, Barbara, Dieter en Eli. Zo bereikte ik vlot de finish na iets meer dan 56 kilometer gewandeld te hebben. Aan de aankomst wachtte mij een warm onthaal door nog enkele collega’s (Koen, Ina en Ann). 

Wat een avontuur! Nu ga ik nagenieten! 

Dank iedereen! Massa’s Dank!

#

Comments are closed