!!! Deze eindejaarsactie is afgelopen. Leveringen gebeuren vanaf 15 december.
Onze hartelijke dank voor jullie steun !!!Eindejaarsactie MoEDiG 2.0 ten voordele van Kom op tegen Kanker

Om Kom op tegen Kanker te steunen organiseren we ook verschillende acties. Eén ervan is een eindejaarsactie in de vorm van een bubbel- en wijnverkoop. We bieden verschillende soorten aan, waaronder ook een alcoholvrije gin. Voor elk wat wils dus!

Via google formulier hebt u de mogelijkheid deze actie te steunen. Neem snel een kijkje in het aanbod en geef uw keuze door, dan doen wij het nodige om de bestellingen vanaf 15 december 2020 ter beschikking te stellen voor afhaling of levering. Als werknemer van het Agentschap Wegen en Verkeer kunt u uw bestelling ophalen in het VAC van uw afdeling vanaf 15 december 2020. Voor niet werknemers van ons agentschap, zal de door uw opgegeven contactpersoon van afdeling Wegenbouwkunde uw bestelling bezorgen vanaf 15 december 2020. Dit alles onder voorbehoud van de actueel geldende coronamaatregelen.

Wanneer u de bestelling hebt verzonden, zult u ten laatste binnen 72 uur een bevestigingsmail ontvangen met daarin een overzicht van uw bestelling en het verschuldigde bedrag. U ontvangt via deze mail een ordernummer en een rekeningnummer
waarnaar u het verschuldigde bedrag kunt overschrijven. De bestelling is pas succesvol als de overschrijving voldaan is. Ook hiervan krijgt u zo snel mogelijk bevestiging van ons.

Samen toosten op het eindejaar, samen als collega’s voor Mohamed

In samenwerking met Altavina uit Grimbergen hebben we een mooie selectie van bubbels, gins en wijnen voor u gemaakt. Graag geven wij een woordje uitleg bij de verschillende soorten.

Link naar formulierklik hier